Σχετικά με εμάς

 

companypic1 

 

 

companypic2 

 

 

companypic3

 

Η εταιρεία NewLook ιδρύθηκε το 1974 με κύριο άξονα δραστηριότητας το νεανικό ρούχο.

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη στην οδό Αγάθωνος 33 σε ιδιόκτητο βιοτεχνικό χώρο συνολικού εμβαδού 2000 τετραγωνικών μέτρων περίπου.

Το αντικείμενο των εργασιών μας είναι η κατασκευή ανδρικών και γυναικείων ενδυμάτων και η πώληση αυτών κυρίως στην Ελληνική αγορά, αλλά και στο εξωτερικό.

Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση της ποιότητας και της αισθητικής των ενδυμάτων μας, καθώς και η συνεχής παρακολούθηση των τάσεων της μόδας.

Η NewLook προκειμένου να προσδιορίσει και να διαχειρίζεται τις διαδικασίες που είναι απαραίτητες, ώστε να διασφαλίζεται ότι το προιόν και η υπηρεσία που παρέχεται στον πελάτη, συμορφώνεται με τις απαιτήσεις αυτού, έχει καθιερώσει σύστημα διασφάλισης ποιότητας (ISO 9000-2001), το οποίο καλύπτει τις απαιτήσεις του διεθνούς πρότυπου.

Εμπειρία, ικανότητα και ποιότητα είναι τα στοιχεία αυτά που εξασφαλίζουν την παραγωγή ενδυμάτων υψηλών προδιαγραφών σε ανταγωνιστικές τιμές σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις των πελατών μας! Στόχος μας εκτός απο την συνεχή βελτίωση των προϊόντων μας και των υπηρεσιών μας είναι η ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων NewLooK σε όλη την Θεσσαλονίκη και οχι μόνο...

 

pdfInternational Company Profile 

pdfQMS Certificate 2016

pdfSMETA Corrective Action Plan Report(CAPR)

 

  Δημοσίευση οικονομικών στοιχείων